Det var 3 st tanter som dog ungefär…

På Gillat.net hittar du massor med noga utvalda skämt och roliga historier som vi tycker är roliga. Skämtet nedan fick oss verkligen att skratta gott, hoppas du också tycker att det är roligt.

Det var 3 st tanter som dog ungefär samtidigt, så de kom samtidigt upp till himlen där de träffade Sankte Per.

Han sa: Välkommen till himlen, här får ni göra vad ni vill FÖRUTOM att trampa på någon av våra ankor. 

Tanterna tittade sig runt och såg att himlen kryllade av ankor. Precis när de tänkte fråga vad som skulle hända då så var Sankte Per redan borta. 

Den nyfiknaste av de 3 tanterna bestämde sig för att prova, så hon trampade på en anka.

Snabbt som tusan kom Sankte Per tillbaka, men med sig hade han den fulaste, äckligaste och mest illaluktande gubbe de någonsin skådat. 

Den nyfikna tanten låstes fast med denna best och sen sa Sankte Per: ”Ni två kommer få tillbringa all evighet tillsammans hädanefter”. 

Nu blev de andra två tanterna livrädda för samma öde, så de aktade sig så gott de kunde från att trampa på en anka. 

Dock en dag så råkade tant nummer 2 trampa på en anka och vips så var Sankte Per där med en ännu fulare, äckligare och illaluktande gubbe. 

Den tredje tanten blev så rädd så hon knappt vågade röra sig. Många dagar gick och hon lyckades hålla sig från att trampa på någon anka. 

Plötsligt kom Sankte Per till henne och spände fast henne med en übersnygg, välluktande, attraktiv ung man och sedan flög han iväg. 

– Oj, hur kommer det sig att jag blivit belönad med någon så fin som dig? frågade tanten till den unge mannen.

– Ingen aning, men jag råkade trampa på en anka.

error: Content is protected !!