Halle Berry avslöjar drinken som håller henne evigt ung

Halle Berry avslöjar drinken som håller henne evigt ung

Bildkälla: Instagram

Halle Berrys senaste selfie i vått hår när hon bär underkläder bevisar hemligheten bakom hennes naturliga glöd, och som bara verkar öka med åren.

Berry delade nyligen en spegelselfie med sina över 8 miljoner Instagram-följare, som hon kallade ’Speglar … den ärligaste vännen där ute.’

Bilden fångade genast tusentals människors uppmärksamhet, och fansen berömde snabbt stjärnan för hennes fräscha utseende och förbluffande åldrande.

Skådespelerskan är känd för sin kärlek till spegelselfies; dessa inlägg har blivit ganska populära på hennes sociala medier och är en favorit hos fans.

I februari postade hon ytterligare en bild av sin reflektion medan hon tittade bort. Hon skrev, ”Spegelselfies gör alla sena” tillsammans med en klock-emoji. Och i mars gjordes det ännu en selfie, den här gången då hon stirrade på badrumsspegeln med ett stort leende på läpparna.

Det behöver inte sägas att Halle jobbar hårt för att behålla sin imponerande fysik intakt. Men hon krediterar också benbuljong som nyckeln till hennes till synes eviga glöd. Stjärnan förklarade till och med processen för att tillaga den oväntade drycken, vilket är ganska enkelt.

Berry sa: ’Du klarar det, du kan gå till slaktaren och hämta alla ben som de ska slänga, och han kommer att ge dig dem gratis.’
Hon lade sedan till ’Ta benen, koka upp dem i 24 timmar… och du dricker buljongen.

Och Halle Berry är inte den enda underbara stjärnan som kör med benbuljong. Salma Hayek är en annan kändis som tillskriver denna speciella drink sitt åldersföraktande utseende, och Hayeks senaste Instagram-bilder bevisar att benbuljong till 100 % fungerar för henne.

error: Content is protected !!